Mine hårfarger

Som dere kanskje vet, så er jeg en hårfargefanatiker, og har hatt massevis av forskjellige hårfarger. Jeg elsker det bare, det er det som har fått meg igjennom en del av skallet mitt. Jeg er ikke redd for å vise hvem jeg er nå. Før var jeg redd for å vise meg frem. Nå er jeg okei. Etter alle de gale fargene. Folk kommer oftere og snakker med meg på grunn av det, haha!

Galskapen begynte da jeg farget håret for første gang den 15. oktober 2010, da jeg etter masse mas hadde fått lov av mamma å farge håret. Jeg og min daværende bestevenninne Lisa Helen skulle farge håret hos henne, og moren hennes skulle gjøre det. Her er da min naturlige hårfarge:

Ganske mørkt.
I den første runde farget vi håret lysere. (Eller bleket det.) Lisa hadde rødt hår fra før, så det ble ikke store forskjellen på henne.
Senere lot jeg fargen bli min egen igjen, før jeg bleket det igjen en gang (tror jeg), og sommeren 2011 dro vi en dagstur til Abisko for å handle. Da kjøpte jeg meg en karamellaktig farge... Jeg har videoer der jeg har den hårfargen, fra min, Elise og Andrea's tur i villmarka. (Lagret på brukeren Littlemetalfan på youtube.)
Dette ble tatt i august 2011, samme måneden som teltturen, da så håret sånn ut.

senere i august:

Etter dette ventet jeg til håret ble helt langt, og da farget jeg det svart: (alle sa at jeg ikke kom til å passe det, og de var så negative. Senere syntes alle jeg ble passende med det.)

Dette var fra bursdagen min:)
Da etterveksten kom, farget jeg den knallrød.

Noe som heller ikke falt i smak i begynnelsen, men som ble tatt imot etterhvert.
I januar/februar ble jeg lei og begynte å bleke det igjen, for at det skulle bli min ordentlige farge til konfirmasjonen i mai. Sånn så det ut den tredje mai (tre dager før konfirmasjonen)

Uka etter fikk jeg et mål om blondt hår, og jeg bleket det så det ble oransjeskjær. Så kom min bestevenninne Malin på besøk. Vi skulle egentlig gradere håret, men bestemte oss for å klippe det kort + pannelugg. Sånn så det ut da:

Hm... Ole Brunn er blitt kjekkere siden sist. 
Tidlig i juni farget jeg det knallrødt.

Meg og semitvillingbroren min Eirik! (Ylvis, haha!)
Et bedre bilde:

Meg og lille Malin!:)
Og da er vi kommet til nåtiden! Skulle egentlig ha blå, men de har ikke blå Syoss (den jeg bruker), så jeg tok lilla istedet:Og nå planlegger jeg å dra tilbake til min naturlige hårfarge, når jeg går lei av lilla:)

- Ingrid

2 kommentarer

Katharina Karlsen van Leeuwen

29.07.2012 kl.16:29

Fine farger, du kledde alt! :') <3

- Sookie ~

29.07.2012 kl.17:59

Hahahaha, akkurat sånn som meg. Men jeg holdt ut lenger med fargene før jeg ble lei og begynte å ha flere farger i samtidig! Jeg startet å farge det når jeg gikk i 6 klasse som var i 2005 (?) og nå sånn ca 7 år senere har jeg først begynt å legge over til min orginale farge xD

men elsker forandringer på håret mitt! Og jeg var ikke direkte redd for å prøve forskjellige farger, tenkte ikke over om jeg kom til å kle det heller xD

Men alle fargene som jeg har hatt har faktisk passet meg, merkelig nok, haha <3 <3

Skriv en ny kommentar

Ingrid Persdatter Nyberg

Ingrid Persdatter Nyberg

15, Hemne

Hei! Jeg er ei 15 år gammel jente, interessert i alt mulig rart, er nummer sju i en søskenflokk på åtte, er tante til to nusser, Malin Elise (2010) og Knut-Tjalve (2012) <3 Kontakt meg på Estranged@live.no :-)

Kategorier

Arkiv

hits